Ga naar navigatie Ga naar de hoofdinhoud

Een kasteel afhuren voor een perfect bedrijfsseminarie

Seminars | 26 oktober 2020

U zoekt een kasteel te huren voor uw volgend bedrijfsevenement . Wat een prachtig idee en Uw evenement zal zeker een unieke sfeer uitstralen ! Voor een budget dat gelijk is aan dat van een klasieke locatie , krijgt U er hier een unieke omgeving bovenop.

Men heeft U de moeilijke opdracht gegeven om een bedrijfsevenement te organiseren in een unieke omgeving . Uw verbeelding laat U in de steek of de zoektocht verloopt moeizaam ? Ja, het is niet steeds evident om een originele omgeving te vinden voor dit type activiteiten.

Hebt U al gedacht aan een kasteel ?

Een unieke tijdloze omgeving , welke toelaat om U terug te trekken in een rustige en groene omgeving ver van alle drukte en dagelijkse beslommeringen.

Hier zijn 5 goede redenen om te kiezen voor een kasteel voor Uw volgend bedrijfsevenement.

Een kasteel : een unieke omgeving voor Uw bedrijsevenement

Een kasteel is een atypische omgeving om een seminarie of bedrijfsevenement te organiseren . Je vindt er net dat ietsje meer waarmee U uw genodigden kan verbluffen . Een vergadering in een prachtig kasteel , dat zullen ze niet vaak meemaken .

Beeld U in , een prachtig park met eeuwenoude bomen een adembenemende waterpartij , en na de toegangspoort en de binnenkoer een majestueuze inkomhal , prachtige parketvloer , terug naar de tijd van Lodewijk de zestiende. Om de verbeelding te stimuleren , het groepsgevoel te versterken of de motivatie te herbronnen is kiezen voor een kasteel zeker één van de meest originele initiatieven die U uw collega's kan aanbieden.

Multifunctionele zalen .....ja kan ook in een kasteel !

Het is een feit dat voor een hedendaags bedrijfsevenement men graag beschikt over een moderne infrastructuur met de nodige uitrusting : micro, paperboard, projector, podiums, pupiters, aangepaste en dimbare verlichting , projectieschermen,performante geluidsinstallatie enz.

U twijfelt of U dit zal vinden in een « oud » kasteel ?

Wel maak U geen zorgen , in België kan U kastelen vinden die mee zijn met hun tijd.

Het Château Bayard, bijvoorbeeld , en familiaal kasteel gelegen tussen Brussel en Namen, volledig ingericht om Uw bedrijfsevenement te verwelkomen. Alle ruimtes beschikken over een Bose geluidsinstallatie , dit zijn de woorden van Benoit de Bergeyck, heer des huizes en hij gaat verder : in het plafond geïntegreerde projectieschermen , multimedia apparatuur , dimbare verlichting ja zelfs vloerverwarming is aanwezig voor het comfort van Uw gasten.

Er even tussenuit

Organisaties waarbij de deelnemers worden onttrokken uit het dagdagelijkse brengen een grote meerwaarde voor bedrijven en haar medewerker. Ver van de stress , de drukte en het lawaai brengt een vergadering in het groen , in een rustige en zelfs feeërieke opgeving , de rust en de concentratie die bevorderlijk zijn voor de productiviteit van Uw medewerkers. Dus aarzel niet langer !

Een ideale omgeving om te herbronnen en het groepsgevoel te versterken

Het organiseren van een seminarie in een kasteel brengt Uw personeel samen met een gezamelijk doel voor ogen. Deze seminarie dagen zijn het geschikte moment om de verbeelding , zin voor initiatief en groepsgevoel van Uw medewerkers te bevorderen en het ideale moment om productieve uitwisselingen te hebben.

Waarom er geen ludieke of team building activiteiten aan koppelen ? Wel een kasteel gelegen in het groen is hiervoor DE plek bij uitstek.

Majestueuze zalen voor een prachtig evenement

Wat spreekt meer tot de verbeelding dan de organisatie van een uniek bedrijfsevenement in en magnifiek Middeleeuws kader. Balzaal , Orangerie , trappenhal , zicht op de waterpartij en het park zijn zaken die je niet vindt in een klassieke seminariecenter . Maar hier bieden deze facetten een meerwaarde voor Uw event , productlancering , persvoorstelling of seminarie.

Op zoek naar een seminariezaal in een kasteel in België ?

U wenst een kasteel te huren voor Uw volgend bedrijfsevenement ? Het Château Bayard, gelegen in Éghezée, opent U zijn deuren voor één dag . Wij kunnen van 10 tot 600 personen verwelkomen in een aan Uw wensen aangepaste omgeving. V

En goed nieuws , wij hebben reeds evenementen ontvangen uit Wallonië , Vlaanderen , Brussel ja zelfs uit het buitenland.

Dus aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Neem contact op
Bekijk alle artikelen